Termometri za karameliziranje

Termometri za karameliziranje

800-806

Nov

Termometri za pripravo karamel, kuhanje marmelad ali džemov. Nova izboljšana oblika.
  • primerni za pripravo marmelad, konzerviranje, pripravo candyjev, karamel
  • dobro vidna merilna skala °C
  • s priročno zaponko
  • ohišje izdelano iz nerjavečega jekla

Več podatkov

7-14 dni

18,30 €

z DDV

Termometri so namenjeni pripravam karamelnih krem in sladkornih bonbonov-candyjev. Pri segrevanju sladkorjev in majhnih količin vode, se voda z izparevanjem izloča in nastane karamelna krema (160°C-180°C). Če vročo sestavino predno doseže temperaturo 160°C na hitro ohladimo, dobimo različne trdote sladkornih bonbonov - candyjev. Primer: 140°C-160°C trdi sladkorni candyji,...130°C-140°C mehki sladkorni candyji. Termometer enostavno potopimo v tekočino in odčitamo temperaturo.

Termometri lahko merijo v temperaturnem območju od 40°C do 200°C z razdelbo 2°C. Narejeni so iz nerjavečega jekla in so dimenzij 50 x 240mm, plus dodatno še 90 mm plastična zaponka.

OhišjeNerjaveče jeklo
DisplejAnalogna skala
Merska skalaCelzija/Fahrenheit
Garancija1 leto

Napiši mnenje

Termometri za karameliziranje

Termometri za karameliziranje

Termometri za pripravo karamel, kuhanje marmelad ali džemov. Nova izboljšana oblika.
  • primerni za pripravo marmelad, konzerviranje, pripravo candyjev, karamel
  • dobro vidna merilna skala °C
  • s priročno zaponko
  • ohišje izdelano iz nerjavečega jekla
Sprejemam

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?