Ker cenimo vaše zaupanje smo za vse nakupe nad 150€ preprosto brisali stroške dostave. Te krijemo mi.
Pošiljanje tudi na Hrvaško Varna plačila
Termometri za karameliziranje
Prejemniki :
* Zahtevana polja
ali Prekliči
800-806
Nov
7-14 dni
Pozor: Zadnji kosi na zalogi!
Datum razpoložljivosti:
Termometri so namenjeni pripravam karamelnih krem in sladkornih bonbonov-candyjev. Pri segrevanju sladkorjev in majhnih količin vode, se voda z izparevanjem izloča in nastane karamelna krema (160°C-180°C). Če vročo sestavino predno doseže temperaturo 160°C na hitro ohladimo, dobimo različne trdote sladkornih bonbonov - candyjev. Primer: 140°C-160°C trdi sladkorni candyji,...130°C-140°C mehki sladkorni candyji. Termometer enostavno potopimo v tekočino in odčitamo temperaturo.
Termometri lahko merijo v temperaturnem območju od 40°C do 200°C z razdelbo 2°C. Narejeni so iz nerjavečega jekla in so dimenzij 50 x 240mm, plus dodatno še 90 mm plastična zaponka.
Ohišje | Nerjaveče jeklo |
Displej | Analogna skala |
Merska skala | Celzija/Fahrenheit |
Garancija | 1 leto |
Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?