Termometer za kandiranje, želiranje in marmelado

Termometer za kandiranje, želiranje in marmelado

800-808

Nov

Klasični analogni termometer za kandiranje in pripravo okusnih marmelad
  • robustno ohišje iz medenine
  • bakren ročaj
  • označbe na merski skali za karamelo, trše candije, mehkejše candije
  • označbe na merski skali za marmelado, jem, sterilizacijo

Več podatkov

23,18 €

z DDV

Priročen, vedno uporaben in povsem klasičen termometer za pripravo okusnih marmelad, jamov, karamel različnih trdot in podobno.
Z njim lahko merite temperature v merilnem območju 40 do 200 °C v 2 °C temperaturnih razmakih.

Dimenzije termometra znašajo 47 x 200mm in bakren ročaj velikosti 40mm.

Na merski skali so jasno prikazane idelane temperature za karamelo, trše ali mehkejše candy karamelne bonbone, jam in stanje pri kateri se izvaja sterlizacija.

 

Merska skalaCelzija
Namenjen zaKomercialno ali domačo uporabo
Garancija1 leto

Napiši mnenje

Termometer za kandiranje, želiranje in marmelado

Termometer za kandiranje, želiranje in marmelado

Klasični analogni termometer za kandiranje in pripravo okusnih marmelad
  • robustno ohišje iz medenine
  • bakren ročaj
  • označbe na merski skali za karamelo, trše candije, mehkejše candije
  • označbe na merski skali za marmelado, jem, sterilizacijo
Sprejemam

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?