Thermapen SuperFast 3

Thermapen SuperFast 3

Nov

Thermapen 3 - najpopularnejši in najbolj razširjen termometer na svetu. Sedaj prenovljen, izboljšana oblika in dodatne prednosti.
 • več kot 50% hitrejši od običajnih
 • odčitki v 3 sekundah
 • v ceni vključen certifikat o kalibraciji
 • vodoodporen, zelo natančen ±0.4°C
 • avtomatski izklop brez gumbov
 • avtonomija baterije 1500 ur
  Izdelano v Veliki Britaniji

Več podatkov

Na zalogi

84,18 €

z DDV

Catering termometer Thermapen SuperFast 3 je profesionalni vbodni termometer namenjen za gostinske profesionalne kuhinje, laboratorije in obrate proizvodnje hrane. V zadnjem obdobju je postal eden najprepoznavnejših termometrov širom po svetu. Je prva in edina prava izbira velikih kuharskih mojstrov. Vse več se ti termometri uporabljajo tudi v domačih bolje opremljenih kuhinjah.

Thermapen je postal nepogrešljiva in priljubljena izbira slavnih kuharjev po svetu, kuharskih revij, pojavlja se po raznih blog objavah na spletu, barbeque tekmovanjih ipd. Thermapen je v Angliji ročno izdelan termometer. Njegovi odčitki so hitrejši in natančnejši  od katerihkoli danes razpoložljivih termometrov. Konkurenca na kitajskem je seveda poizkušala kopirati tudi to obliko in tehnične lastnosti, vendar neuspešno (slabša odzivnost in slabša natančnost). Velja omeniti in poudariti, da Thermapen ni samo hitrejši in natančnejši od konkurence,...Thermapen je tudi cenovno ugodnejši!

Pri uporabi v gospodinjstvu se boste s hitrim in natančnim Thermapenom naučili novih tehnik kuhanja in priprave hrane. Naučili se boste, da se temperature med procesom kuhanja zelo spreminjajo in da npr. pečenke skorajda nikoli ne pečete pri enakih pogojih, temperaturah. Če želite vedeti in poznati te pogoje, je Thermapen res prava izbira. Če želite hitrost, natančnost, sledljivost do mednarodnih standardov in si prizadevate vaša kuharska znanja maksimalno izpopolniti, potem je Thermapen prava izbira. Samo pomislite koliko postaranih sestavin in živil zavržete, koliko energije potrošite včasih tudi zaman,...in odločitev o racionalnosti izbire Thermapena bo tako enostavnejša.


Dodatna oprema
Na voljo tudi stenski nosilec, silikonsko ohišje in priročna torbica.
Specifikacije
Thermapen SuperFast 3
Izvedba
Standardni hitroodzivni
Merilno območje
-49.9°C do +299.9°C
Natančnost
+/-0.4°C
Ločljivost
0.1 ali 1°C (nastavljivo)
Barva
različne
Tip baterije
2 x 3 volt CR2032 litijeva gumbna
Trajanje baterije
1500 ur
Dimenzije
19 x 47 x 153 mm
Teža
97g
Garancija
2 leti 
Navedena cena vključuje ISO certifikat o kalibraciji merilnika.
Prikaz stanja baterije Da
Ohišje ABS plastika
Certifikat Kalibracijski certifikat o sledljivosti
Država porekla Anglija
DisplejLCD
HACCPKompatibilno s HACCP
Merska skalaCelzija
Avtomatski izklop Da
Vir napajanja Baterije
Sonda/tip senzorja Integrirana sonda
Garancija 2 leti
Voda/prah Termometer je vodoodporen

Napiši mnenje

Thermapen SuperFast 3

Thermapen SuperFast 3

Thermapen 3 - najpopularnejši in najbolj razširjen termometer na svetu. Sedaj prenovljen, izboljšana oblika in dodatne prednosti.
 • več kot 50% hitrejši od običajnih
 • odčitki v 3 sekundah
 • v ceni vključen certifikat o kalibraciji
 • vodoodporen, zelo natančen ±0.4°C
 • avtomatski izklop brez gumbov
 • avtonomija baterije 1500 ur
  Izdelano v Veliki Britaniji

Kje lahko uporabite Thermapen?
Praktično povsod kjer se kuha in ohlaja živila. To so lahko meso, ribe, enolončnice, ponovno pogreta živila, kruh, pecivo, cvrtje, candyji ipd. Odločitev o izbiri Thermapena je stvar posameznika. Dokazano dejstvo pa je, da s Thermapenom postanete boljši in vaša pripravljena hrana okusnejša. To dokazujejo slavni kuharji in to piše po medijih. Izberete Thermapen v vaši priljubljeni barvi še danes.

Lastnosti Thermapena
Thermapen Superfast ima velik in pregleden displej. Z njim lahko merite temeprature v merilnem območju 49.9 do 299.9 °C z ločljivostjo a 0.1 °C in natančnostjo ±0.4 °C. Termometer se avtomatično ugasne 10 minut po neuporabi s čimer se podaljša doba delovanja kompleta baterij. Vodoodporno ohišje je izdelano iz kvalitetne ABS plastike z dodatkom aditiva Biomaster za maksimalno zmanjšanje nevarnosti okužb z nevarnimi bakterijami. Thermapen je glede na svoje tehnične specifikacije "nejverjetneje" najhitrejši vbodni termometer dandanes dobavljiv. Testirani odzivni čas v večini primerov znaša tri sekunde.
Termometer deluje na standardne litijeve baterije, ki so v kompletu priložene in ki mu zagotavljajo do 1500 ur nemotenega delovanja.

Sonda termometra
Sonda je izdelana iz nerjavečega jekla in ima stanjšano konico. Dimenzije so Ø3.3 x 115 mm. Sonda je praktična in se lahko zasuče k ohišju merilnika za 180 stopinj, kadar se ta ne uporablja.

Odzivni čas podrobneje
Odzivni čas slehernega termometra je zelo odvisen od dejavnikov merjenja. Poleg tehničnih karatkteristik termometra (konica, prenos toplote) je vse skupaj pogojeno še z živilom samim: gostoto, maso.
Kalibracijski laboratorij ETI je pri testiranjih v mešani vodni kopeli potrdil izjemno odzivnost termometrov Thermapen, katera znaša manj kot 4 sekunde v 100% testiranj.

Barvne kombinacije
Termometri so na voljo v 12 različnih barvah in so lahko del vašega HACCP sistema. Termometer posamezne barve lahko uporabljate za točno določeno vrsto živil in tako maksimalno zmanjšate tveganje za navzkrižno kontaminacijo živil. Z različnimi barvami lahko ločite tudi posamezne uporabnike termometrov v vaši kuhinji. Thermapen je registrirana blagovna znamka v Veliki Britaniji (2025607), EU (008449571) in ZDA (3.898.535).


Primeri_Thermapen

Sprejemam

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?