Ker cenimo vaše zaupanje smo za vse nakupe nad 150€ preprosto brisali stroške dostave. Te krijemo mi.
Pošiljanje tudi na Hrvaško Varna plačila
- Pravilno ogrejte cvrtnik. Izberite najprimernejšo temperaturo za vaše živilo. Preverite stanje olja s s testerji "FQA".
- Uporabiti suhe živila. Izogibajte se polaganju krušnih drobtin v cvrtnik.
- Izogibajte se soljenju izdelkov pred cvrtjem.
- Napolnite cvrtnik do najvišje označbe. Obremenite cvrtnik.
- Za doseganje najboljših možnih rezultatov uporabite različne cvrtnike za različne vrste živil.
- Košare za cvrtje ne preobremenite (razmerje 1:10).
- Preden vstavite živila v cvrtnik, odstranite velike delce (drobtine, ostanke embalaže itd.).
- Izdelkov nikoli ne puščajte ali začinite na vrhu cvrtnika.
- Če cvrtnika nekaj časa ne uporabljate, temperaturo znižajte na 120°C - 130°C.
- Po vsaki uporabi filtrirajte olje. Uporabite filtracijski sistem "Termotel starter".
- Zaustavite olje in tako preprečite oksidacijo.
- Dokumentirajte filtracijo olja in spremembe, ki so bile izvedene. Držite se pravil HACCP.
Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?