Potrebujete pomoč pri vzpostavitvi varnosti živil in higiene v svojem gostinskem obratu?

Če je odgovor pritrdilen vam strokovno pokažemo pot do varne hrane in primernejših prijemov v kuhinji. Izdelamo vaši kuhinji prilagojen HACCP načrt s katerim boste zadostili zakonskim zahtevam in si zagotovili enostaven in praktičen notranji nadzor, osnovan na načelih HACCP sistema.
 
Praksa nedvomno kaže, da dokumentacija sama po sebi še ni zadostno jamstvo za vzpostavitev notranjega nadzora, zato vam nudimo tudi:

  - Usposabljanje zaposlenih, ki pri svojem delu prihajajo v stik s hrano. Usposabljanje izvedemo pri vas z vsebino, ki je prilagojena vašemu gostinskemu lokalu. 
  - Verifikacijo - pregled nad vzpostavitvijo HACCP sistema. Zakonodaja zahteva enkrat do dvakrat letno verifikacijo, s čimer se ugotovi skladnost dokumentacije z zakonodajo in dejanskim stanjem v kuhinji.
 - Pomoč pri uvedbi nove zakonodaje (alergeni, akrilamid, trans maščobe,..).
 - 24-urno strokovno pomoč v primeru zapletov ob obisku inšpekcijskih služb ter ob eventualnih intoksikacijah.
 - Odvzem vzorcev in brisov za laboratorijsko diagnostiko za preverjanje - verifikacijo HACCP sistema. 

 
Za vse dodatne informacije vam je na razpolago izkušena ekipa, pod vodstvom Tanje Škarja mag. san. inž.  preko elektronskega naslova info@termotel.si ali telefona 051 681 325.
 
 
Haccp-tocke
 
 
 

Sprejemam

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?